Omnicanalitat, el camí efectiu

Desenvolupem projectes omnicanal, que donen resposta als teus objectius de negoci i a l’exigència del teu públic, posant sempre al consumidor/prescriptor en el centre i fent efectius els objectius del negoci. Des del principi fins al final.

 
 

Mètode com a garantia de qualitat

Definim l’estratègia i executem cada detall de la implementació, analitzem amb rigor els resultats. Reportem eficientment per a retroalimentar els projectes.

 
 

Treball en equip la clau de l’èxit

Integrem professionals multidisciplinars i especialistes. Generem equips de treball adaptats a cada proposta. Formem un únic equip amb el client.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

Estratègia i deployment Multicanal Professional Sanitari

Estratègia i Deployment a consumidor i pacient

Estratègia Digital Integral

Medical Marketing

Comunicació Corporativa

Transformació Digital

Market Access

eHealth

Esdeveniments/Congressos

Marketing Farmacèutic i Healthcare
en l’entorn Digital i Omnicanal/360°

Inbound marketing
que converteix

Mesurar per integrar
el coneixement

Tecnologia
com facilitadora

Integració en el
model de negoci

Transformació
digital

Coneixem la indústria farmacèutica i healthcare, la tecnologia digital i tenim amplia experiència amb productes de prescripció, OTC, parafarmàcia, salut animal, complements nutricionals i productes sanitaris.

MÉS INFO

SOBRE IDE360

Més de 10 anys d’experiència en marketing farmacèutic digital i omnicanal, i uns altres 20 a la indústria farmacèutica.

Som consultora i agència, integrem estratègia i creativitat amb un pla d’acció e implementació. Integrem la tecnologia com facilitadora que aporta agilitat e insights. Coneixem el negoci, els canals y els continguts. Generem insights durant tot el procés, des d’analítica digital, funnels de conversió, definició de customer persones i customer journeys.

Treballem en equip i la nostra organització fa seus els objectius del client, raó per la qual el nostre aprenentatge per a oferir més i millors solucions és constant.

VEURE MÉS