Agència omnicanal
de màrqueting farmacèutic

Pensem en gran
per contribuir
a construir marques
rellevants per
als nostres clients

#sempreRellevants

Estratègia i creativitat

Aportem valor a la indústria farmacèutica. A partir d’una anàlisi amb deteniment, fem un diagnòstic i dissenyem el pla estratègic que guiarà tots els teus passos. Dissenyem el relat, afegint-hi creativitat, passem a l’acció i executem les iniciatives que ens porten al teu objectiu.

Omnicanal

Impulsem l’omnicanalitat en marques i negocis que integren canals online i offline per oferir una experiència 360 a clients i usuaris (professionals sanitaris, farmacèutics o pacients). Negocis que creixen més perquè estan presents on i quan les persones els necessiten.

Experiència

Ens dediquem en exclusiva a la indústria farmacèutica

Experts en farma

Fa més de 10 anys que estem centrats en el màrqueting farmacèutic omnicanal i més de 20 treballant en la indústria farmacèutica. Tenim experiència amb productes de prescripció, OTC, dermocosmètica, productes sanitaris, complements nutricionals, nutrició infantil, salut animal, etc.

Detectem oportunitats i aportem valor

Consultors, researchers, estrategs, dissenyadors d’experiències, social media strategists, realitzadors audiovisuals. Curiosos, ambiciosos, apassionats i decidits, un equip que es configura per assolir els objectius del teu projecte.

Flexibles

Junts fem grans coses

Per això els nostres clients es mantenen amb nosaltres durant anys i no tan sols per projectes. Aquestes són algunes de les marques per a les quals treballem. Grans marques, però sobretot grans persones que les construeixen, en tenen cura i les sostenen.

Equip

T'acompanyem a llarg termini per créixer amb tu

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia del més rellevant en màrqueting farmacèutic i omnicanal

Rep a la teva safata d’entrada una newsletter amb continguts especialitzats per a professionals que vulguin continuar creixent