Campanyes creatives

Connectar amb la teva audiència
de les paraules als fets

La nostra missió és ajudar l’audiència a comprendre i a interactuar amb les marques d’una empresa en el seu conjunt i oferir una proposta de valor clara, diferenciada i consistent. Una proposta de valor que va molt més enllà dels beneficis funcionals dels seus serveis i dels seus productes. I que dona forma al relat que guia totes les decisions i les accions que posem en marxa.

Professionals de la salut, farmacèutics, pacients, consumidors

La teva Campanya creativa,
de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

Vols llançar un nou producte o servei? Has perdut contacte amb el teu públic? La teva empresa necessita evolucionar? Analitzem la teva proposta de valor, el teu posicionament actual i el dels teus competidors directes per saber en quina situació et trobes abans de desenvolupar la campanya que t’ajudi a assolir els teus objectius.

Rx360

Prescripció

Descobrim l’essència de la teva marca i dels teus productes i escrivim una història memorable que connecta amb el teu públic i que no el deixa indiferent. Perquè totes les empreses tenen una història per explicar, una missió, una visió i uns valors que són la seva raó de ser i que donen forma al seu propòsit i a l’experiència que ofereix.

Tx360

Tractament

Posicionem productes, promocionem serveis, visibilitzem i conscienciem sobre patologies i el seu impacte en la vida dels pacients. Desenvolupem el concepte creatiu de la teva campanya, marquem la direcció creativa i redactem els copies de totes les teves accions de comunicació. I difonem els missatges als canals que ens acosten a la teva audiència.

NxT360

Seguiment

Identifiquem els missatges que funcionen millor i analitzem l’impacte de les teves accions de comunicació per comprovar si complim els objectius que ens hem marcat. I en corregim el rumb sempre que sigui necessari.

També et pot interessar