e-Commerce brand plan

Activar les vendes mentre
guanyes nous clients

2020 i 2021 han suposat un canvi de paradigma en la compra online. Tant si tens e-commerce propi, com si vols desenvolupar-lo o treballes amb market places, convertir la demanda existent a l’hora que crees nova demanda és fonamental per a un creixement sostingut i sostenible de les vendes en els entorns digitals. Són estratègies compatibles que han d’avançar en paral·lel, però que requereixen un enfocament integrat per assolir millors resultats.

Consumidors

El teu e-Commerce brand plan,
de l'estratègia a l'acció

El teu e-Commerce brand plan, de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

El primer de tot és entendre el posicionament i la maduresa de la teva marca, els teus productes, les accions que has dut a terme i els resultats que n’has obtingut. Analitzarem la teva competència i el mercat i et demanarem que ens expliquis tot el que saps dels teus consumidors per dissenyar el Customer Journey que ens ajudarà a identificar àrees de millora i oportunitats per a la teva marca i els teus productes.

Rx360

Prescripció

A partir del coneixement de la teva marca, del mercat i del teu públic dissenyem un pla de màrqueting integrat que t’ajudi a activar les teves vendes, mitjançant la conversió dels teus usuaris actuals, i a desenvolupar la teva marca per assegurar la demanda del futur.

Tx360

Tractament

Un cop tenim el pla clar, treballem mà a mà per posar-lo en marxa Dissenyem la teva plataforma de venda online, si encara no la tens, i desenvolupem accions que contribuiran a crear demanda nova sense deixar de convertir la demanda actual, segment a segment, campanya a campanya.

NxT360

Seguiment

El teu e-Commerce facilita informació en temps real i sense intermediaris del comportament del teu públic. Analitzem les dades per optimitzar la teva inversió en màrqueting i per identificar noves oportunitats que t’ajudaran a continuar convertint els teus usuaris i generant la demanda del futur.

També et pot interessar

Repensar la marca per
a l'auge del comerç digital

La indústria farmacèutica es troba al davant de nous
reptes per respondre a l'acceleració de la venda
online. Queda molt camí per recórrer i molt
per assolir. Compartim amb tu algunes claus.

La indústria farmacèutica es troba al davant de nous reptes per respondre a l'acceleració de la venda online. Queda molt camí per recórrer i molt per assolir. Compartim amb tu algunes claus.