Inbound Marketing

Atreure i convertir el teu client amb una comunicació directa i personalitzada

Atraiem clients a partir d’accions que inclouen crides a l’acció i punts de conversió. Prèviament, o depenent del seu comportament, creem segments per tal d’adequar els nostres missatges a les seves necessitats. L’email marketing, i encara més si és automatitzat, és el millor aliat per aconseguir els millors resultats.

Professionals de la salut, farmacèutics, pacients, consumidors

El teu Inbound Marketing,
de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

Vols donar a conèixer un nou producte? Augmentar la teva base de dades i el coneixement de la teva audiència? Activar les teves vendes? Abans de posar-nos en marxa, coneixerem a fons els teus objectius, el moment de la teva marca, els perfils dels teus usuaris i l’abast de les accions d’Inbound Marketing que ja has dut a terme, a més de la tecnologia de què disposes per fer-la.

Rx360

Prescripció

Ens endinsem al cap del teu client per pensar com atreure’l i quin contingut li agradaria rebre per construir una relació de confiança a llarg termini. Desenvolupem un pla segmentat depenent del seu cicle de vida i projectem un calendari d’accions amb la freqüència apropiada.

Tx360

Tractament

Creem, dissenyem i programem continguts que atreuen i converteixen fent servir la millor tecnologia disponible. Et recomanem i posem a punt l’eina d’automatització de campanyes d’Inbound Marketing que et permetrà personalitzar els teus missatges i mesurar els resultats de cada acció.

NxT360

Seguiment

Analitzem l’eficàcia de cada correu electrònic enviat (taxa d’obertura, percentatge de clics, etc.), l’estat de la teva base de dades (nombre de subscriptors actius i inactius, altes i baixes, etc.) i qualifiquem els teus usuaris per conèixer-los millor i aconseguir millors resultats en cada nova acció.

També et pot interessar

Email marketing, un canal
imprescindible en la relació
amb el professional sanitari

Email marketing, un canal imprescindible en la relació amb el professional sanitari

Un informe elaborat conjuntament amb iDoctus,
amb estratègies, casos i dades de l'ús de l'email
marketing en la indústria farmacèutica

Un informe elaborat conjuntament amb iDoctus, amb estratègies, casos i dades de l'ús de l'email marketing en la indústria farmacèutica