Portal per a professionals sanitaris i farmacèutics

Bastir vincles
en l'era post-COVID

El 87% dels metges aposten per models virtuals o híbrids de contacte amb la indústria farmacèutica.* A mesura que l’accés dels customer facing roles al professional sanitari canvia, es fa necessari construir estratègies de relació i de promoció omnicanal que donin resposta a les seves necessitats. I els portals amb informació especialitzada, recursos i actualització científica són un canal clau en aquesta nova realitat.

Professionals de la salut, farmacèutics, pacients, consumidors

El teu Portal per a professionals sanitaris i farmacèutics, de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

Analitzem el teu negoci, a partir dels teus objectius estratègics, actius i experiència digital a través de reunions, qüestionaris i entrevistes amb membres del teu equip. Identifiquem els perfils i el comportament del teu públic i les millors i més innovadores pràctiques de la indústria mitjançant tècniques d’investigació de mercats per posar en marxa un portal amb una proposta de valor única i diferenciada.

Rx360

Prescripció

Escrivim el full de ruta de la teva estratègia omnicanal per construir i millorar la teva relació amb metges, infermeres i farmacèutics. Definim com desenvolupar i promocionar el teu portal, continguts i iniciatives rellevants, concretem el rol dels equips customer facing i et lliurem un model amb mètriques i indicadors per mesurar l’èxit del teu pla.

Tx360

Tractament

Desenvolupem, dissenyem i programem un portal a l’altura de la teva marca, que ofereixi una experiència digital única als teus usuaris amb continguts i funcionalitats d’interacció que cobreixin les seves necessitats (i les teves:). T’ajudem a promocionar-lo i a dirigir trànsit al portal amb campanyes d’Inbound Marketing i publicitat online.

NxT360

Seguiment

Visites, taxa de rebot i temps mitjana, conversions, seguidors, interacció, participació, descàrrega i visualització de continguts… Mesurem, mesurem i tornem a mesurar.

També et pot interessar