Programa de transformació digital i omnicanal

Incorporar la cultura digital a l’ADN
del teu negoci i al de tots
els teus col·laboradors

Actualment és vital promoure i impulsar la cultura digital dins de les empreses del sector de la indústria farmacèutica i de la salut fent que tots els col·laboradors tinguin el coneixement i les habilitats que necessiten per aportar valor en un món que és omnicanal. La transformació digital ofereix l’oportunitat de construir un avantatge competitiu diferencial, ja que millora els processos interns amb l’objectiu final d’establir una relació més personalitzada i eficient amb el client.

Empreses de la indústria farmacèutica, empleats, col·laboradors

La transformació digital comença amb les persones. Per això, dissenyem programes que ajuden a les persones a aprofitar els avantatges de treballar en entorns omnicanal.

Dx360

Diagnòstic

Volem saber-ne tots els detalls. Comencem amb un diagnòstic de la situació actual: analitzem l’experiència i la maduresa digital del teu negoci i de les persones que formen part de l’organització. Duem a terme entrevistes exhaustives i qüestionaris en línia per identificar els buits i les oportunitats que ens permetran definir objectius específics i implementar un programa d’iniciatives per a l’acceleració digital d’èxit, adaptat a les necessitats de la teva empresa.

Rx360

Prescripció

Pensem en gran. Desenvolupem un pla de transformació digital que posa les persones al centre i que no deixa ningú enrere per impulsar la cultura, l’omnicanalitat i les capacitats digitals en equip. Un pla que impulsa un canvi de mentalitat i que presenta el món digital i l’omnicanalitat com una oportunitat per entendre, interactuar i anticipar millor les necessitats de clients i usuaris.

Tx360

Tractament

Passem a l’acció. Posem en marxa les iniciatives per aconseguir els objectius que hem marcat. Prioritzem els rols que més importància tenen en la transformació digital del teu negoci. Fem tot això i molt més: campanyes per a la gestió del canvi, sessions amb experts sobre com el món digital afecta els processos, l’organització i les relacions amb els clients, tallers presencials i en línia per millorar les habilitats digitals del teu equip, plataformes d’aprenentatge en línia certificades amb contingut multimèdia, repositori de recursos, etc., etc., etc.

NxT360

Seguiment

Mesurem per prendre millors decisions. Establim indicadors per avaluar si la transformació digital està tenint èxit de manera transversal. Recollim feedback després de cada acció i actualitzem els continguts per continuar avançant plegats en la direcció que marca la teva estratègia.

També et pot interessar