Programa per pacients

Posar el pacient al centre
de la seva salut i del seu benestar

Tractem amb persones. Per donar resposta a les expectatives del mercat i continuar sent competitiva, la indústria farmacèutica ha de posar en marxa estratègies a llarg termini centrades en el pacient. És crític desenvolupar iniciatives empàtiques amb totes les fases del patient journey per oferir una experiència que demostri, a través dels fets, un compromís real amb la seva salut i el seu benestar.

Pacients

El teu programa per a pacients,
de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

Recollim informació disponible i recorrem a la investigació per saber com viu la malaltia el pacient, i per conèixer les necessitats dels professionals que l’atenen, els punts de contacte i les iniciatives que ja existeixen. A partir d’aquí, definim el patient journey, la seqüència d’accions que duu a terme el pacient des que identifica els símptomes fins al diagnòstic, el tractament i el seguiment de la seva malaltia.

Rx360

Prescripció

Amb el patient journey, ens posem en la pell del teu pacient per entendre i identificar els punts de dolor i les oportunitats que podem aprofitar per oferir-li una millor experiència. I dissenyem una estratègia omnicanal amb iniciatives que donen resposta a les seves necessitats, sense perdre de vista els objectius del teu negoci.

Tx360

Tractament

Posem en marxes iniciatives omnicanal amb continguts que ens acosten al teu públic: campanyes de sensibilització, programes d’adherència, d’acompanyament i de formació que situen l’usuari al capdavant de la seva pròpia salut. Disposem de comitès editorials experts amb els quals fem vídeo, podcasts, portals dedicats, xarxes socials o programes de fidelització a través de l’email marketing automatitzat.

NxT360

Seguiment

Mesurem la participació i els resultats de les accions que duem a terme a partir de les mètriques que definim en la proposta estratègica. I prenem millors decisions a mesura que coneixem millor els teus usuaris i l’impacte de les nostres iniciatives.

També et pot interessar