Publicitat online y SEO

Arribar a la teva audiència per assolir més visibilitat i millors resultats

La força de vendes no arriba als professionals de la salut ni als pacients i consumidors amb la cobertura i freqüència desitjada. La indústria ha de sumar canals per comunicar els seus missatges al nombre màxim de persones possible. Invertir en mitjans digitals (publicitat online, paid social, SEO) permet oferir el missatge adequat a la persona adequada i en el moment adequat, depenent de l’etapa (exploració, consideració, selecció, recomanació) en què es troba.

Professionals de la salut, farmacèutics, pacients, consumidors

La teva Publicitat online i SEO,
de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

Vols maximitzar l’abast dels teus missatges? Necessites dirigir trànsit al teu web? Vols incrementar la base de dades de professionals o saber la seva opinió sobre temes concrets? Primer de tot, entendrem quin objectiu tens i investigarem l’audiència a la qual vols adreçar-te per assegurar-nos que l’estratègia que desenvolupem és la que necessites.

Rx360

Prescripció

Identifiquem i segmentem la teva audiència depenent de factors demogràfics, compromís amb la teva marca, intenció de compra o interessos personals. Amb aquesta informació, desenvolupem un pla de mitjans amb missatges per a cada objectiu i escollim els canals digitals amb la cobertura i la freqüència que necessites per assolir els teus objectius de negoci.

Tx360

Tractament

Tractament Ara que tenim els missatges segmentats amb informació de valor per a cada objectiu, desenvolupem el concepte creatiu i l’apliquem en tots els canals definits en el pla de mitjans. Paid social (LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram), publicitat online en mitjans especialitzats o associacions mèdiques, SEO. Som on són els teus clients.

NxT360

Seguiment

Mesurem els resultats de les campanyes de publicitat online i Paid social per saber si els missatges funcionen i fer-hi ajustos en directe, sempre que calgui. Cada acció es converteix en informació que ens ajuda a conèixer millor la teva audiència per avançar cap al teu objectiu amb cada nova iniciativa.

També et pot interessar