Video engage

Interactuar cara a cara amb la teva audiència i establir-hi relacions significatives

El vídeo és avui més que mai un mitjà de comunicació dels més efectius. Atrapa l’atenció de la teva audiència i t’ajuda a comunicar continguts en poc temps i de manera personalitzada. Però, i si poguessis establir converses aprofitant el potencial del vídeo?

Professionals de la salut, farmacèutics, pacients, consumidors

Els teus continguts audiovisuals,
de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

El primer de tot és saber què vols aconseguir. Llançar una iniciativa, recollir feedback, convidar a un esdeveniment, activar les vendes o presentar promocions? Video Engage també t’ajuda a compartir continguts en les teves reunions de cicle i en les formacions que ofereixes als teus clients i també al teu equip de col·laboradors.

Rx360

Prescripció

Video Engage t’ajudarà a construir una relació de confiança sòlida i duradora amb els teus clients a través de l’establiment de converses significatives i bidireccionals que aprofiten el bo i millor de la comunicació cara a cara.

Tx360

Tractament

Redactem el guió i dissenyem l’storyboard amb les preguntes i les crides a l’acció que animin els teus usuaris a participar-hi. Gravem i editem el vídeo, el programem i el compartim a través del web, social media, Inbound Marketing o WhatsApp.

NxT360

Seguiment

Mesurem la satisfacció dels teus usuaris mitjançant NPS, recollim les seves respostes via text, àudio, vídeo o els coneixem millor fent servir preguntes de resposta múltiple. Tota la informació que recollim t’ajudarà a continuar avançant en els teus objectius estratègics.

També et pot interessar