Webinars

Crear experiències interactives en entorns virtuals

Augmenta i reforça el coneixement de marca, demostra la teva experiència i obre espais de diàleg que t’ajudaran a conèixer millor els teus usuaris.

Professionals de la salut, farmacèutics, pacients, consumidors

El teu Webinar,
de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

Analitzem els interessos i les necessitats de la teva audiència i la proposta de valor de la teva marca per assegurar que el contingut que ofereixes està alineat amb els objectius del teu negoci. Et farem preguntes sobre el teu negoci, la teva marca, el teu públic, les accions que has fet, el feedback de la teva audiència i els resultats que n’has obtingut.

Rx360

Prescripció

Un cop sabem què li interessa a la teva audiència i quins són els teus objectius, t’ajudem a crear una experiència de marca interactiva única que promogui la participació.

Tx360

Tractament

Preparem un guió, triem la plataforma adequada i ens ocupem de tots els detalls tècnics perquè el dia de l’esdeveniment tot estigui sota control. A més a més, fem la campanya de promoció i la difonem a través dels canals que millor arribin al teu públic.

NxT360

Seguiment

Després del webinar, et lliurem un document amb el feedback dels participants, dades d’assistència, participació, enquestes, impactes de la promoció, etc. Amb aquesta informació, podràs prendre millors decisions per a futures accions de màrqueting o pròxims webinars.

20 consells per a un Webinar
d'alt impacte

Descobreix com pots augmentar i reforçar
el coneixement de la teva marca i dels teus
missatges, demostrar la teva experiència i
obrir espais per al diàleg que t'ajudaran
a conèixer millor els teus usuaris.

També et pot interessar