Xarxes socials

Construir relacions i donar visibilitat a la teva marca

Les xarxes socials són el canal adequat per humanitzar la teva marca i acostar-la al teu públic: consumidors, pacients o professionals sanitaris. A través de les xarxes, pots compartir el propòsit i els valors de la teva marca, comunicar informació de valor sobre els teus productes i serveis i saber què n’opina el públic i la teva audiència.

Professionals de la salut, farmacèutics, pacients, consumidors

Les teves Xarxes socials,
de l'estratègia a l'acció

Dx360

Diagnòstic

Comencem amb un online landscape analysis per aprendre del mercat, de la competència i dels teus clients i usuaris. Sobretot, volem saber més coses sobre la relació que tenen amb la teva marca, quins canals fan servir i quins continguts volen rebre. Verifiquem la regulació de la comunicació de productes farmacèutics al país que operarem per assegurar que sempre fem allò que és correcte.

Rx360

Prescripció

Triem les xarxes socials que fa servir la teva audiència tenint en compte les restriccions en la comunicació de medicaments i de productes sanitaris. Desenvolupem un pla de comunicació i un calendari amb continguts sobre salut, patologies, prevenció o benestar. Perquè creiem que la indústria farmacèutica té el deure d’educar els clients no tan sols sobre els seus productes, sinó també sobre la prevenció i el tractament de les malalties que pateixen.

Tx360

Tractament

Publiquem posts amb continguts audiovisuals i infogràfics. Gestionem el dia a dia dels teus comptes a les xarxes socials i atenem i donem resposta als dubtes i comentaris dels teus seguidors. Es tracta de créixer i de connectar amb els teus seguidors, tot construint una relació de confiança mútua amb una veu humana.

NxT360

Seguiment

Taxa de creixement de l’audiència, abast de la publicació, social share of voice (SSoV), taxa d’interacció mitjana i de vitalitat. Les xarxes socials ens donen dades en temps real que ens permeten saber més coses sobre la nostra audiència en cada nova publicació.

També et pot interessar